Magyar English Deutsch

Cégismertető

A DBK Kft 1991. áprilisában kezdte meg tevékenységét a DBK GmbH Wien (Ausztria) 100%-os leányvállalataként. Megalakulásunktól kezdődően látjuk el Magyarország egyetlen kokszoló üzemét alapanyagokkal és a gyártás során keletkezett késztermékek értékesítéséről is mi gondoskodunk. Kokszolható szén beszerzéseinket mindig a szükséges technológiai és környezetvédelmi elvárásoknak megfelelően, a nemzetközi szénpiac lehetőségeinek kiaknázásával bonyolítjuk. Értékesítéseink meghatározó irányát a hazai felhasználók jelentik, de termékeinkkel jelen vagyunk az EU különböző országaiban is.

Koksz

Lakossági és energetikai szeneink folyamatosan bővülő kínálatával igyekszünk kielégíteni a hazai szénpiac igényeit. Telepeinken széles választékban kínálunk, elsősorban a kisipari és a lakossági igényeknek megfelelő szeneket, tüzifákat. Kiterjedt beszállítói kapcsolatainknak köszönhetően tudjuk teljesíteni a nagyipari felhasználók speciális megrendeléseit is. Minőségpolitikánk biztosításaként fontosnak tartjuk, hogy partnereinkkel személyes kapcsolattartás útján egyeztessük a megrendeléseket, szállításokat. Ehhez nyújt Önöknek segítséget telepvezetőink és kereskedelmi képviselőink szakmai felkészültsége és sokéves tapasztalata.

Következetes üzletpolitikánknak és ügyfeleink megelégedettségének köszönhetően vállalatunk Magyarország egyik legnagyobb cégévé fejlődött az elmúlt években. Filozófiánk alappillérei számunkra továbbra is kötelezettséget jelentenek...

MINŐSÉG, MEGBÍZHATÓSÁG, PONTOSSÁG.